May the Art World Tear Us Apart Til We Meet Again | Struggling Art Space

Expositie 12 – 27 maart 2022.
In maart presenteert Struggling Art Space de groepstentoonstelling over hoe competitie in de kunstwereld de mentaliteit van kunstenaars beïnvloedt.

May the Art World Tear Us Apart Til We Meet Again brengt 12 kunstenaarsvrienden samen om hun worstelingen met het kunstenaarschap te delen. De expositie is gebaseerd op Het Echte Verhaal van Curator en Kunstenaar MeMe. Diepgaande gesprekken tussen de 12 kunstenaars zijn vertaald naar 12 vragen en die zijn weer aan ze teruggegeven – Curator MeMe is in afwachting van antwoord. Het praten over de persoonlijke worstelingen in de kunstsector heeft deze expositie voortgebracht. Gedurende de tentoonstellingsperiode loopt een publieksprogramma waarin in de toekomst kijken, cocktails maken en het uitwisselen van gedeelde ervaringen over het kunstenaarschap een uitbreiding van het werk vormt.Deelnemende kunstenaars: Beth Wong, Dachen Bao, Kimmy Tam, Jennifer Poon, Jessie Tam, Jui-Tsz Shiu, Lau Sze Man, Rose Li, Se Man Wai-Van, Tianyi Zheng, Wing Sze Ng, Wong Nga Shan-Ailsa, Yu Wang. Curator: MeMe @Struggling Art Space.