Vrijplaats Voor Verbeelding

Expositie 5 – 27 februari 2022.
Op zaterdag 26 en zondag 27 februari wordt het project Vrijplaats Voor Verbeelding afgesloten in de Bierumer School.

Op zaterdag is er een ronde tafel gesprek met David Stroband en Erik Hagoort, en op zondag is er een DJ! Beide dagen zal hét etenswaar van Bierum op verschillende manieren voor je worden bereidt, er is een wandeling en er is van alles te zien en doen in de Bierumer School. “

Vrijplaats Voor Verbeelding is op zoek naar andere manieren van kunst maken en delen. Het creëeren van situaties en interventies die reageren op hun directe context om een ontmoeting tot stand te brengen. Hierbij is het van belang dat de situatie op een manier wordt geconstrueerd waarin ruimte ontstaat voor onderzoek, gesprek en reflectie. Samenwerken is een cruciaal onderdeel hiervan.